My Cart

Close

An interview with the founder of Immaculate Vegan

An interview with the founder of Immaculate Vegan
Posted on

Berätta lite om dig själv…

Jag är grundaren och VD för Immaculate Vegan, som lanserades för några månader sedan. Vi är en etisk och hållbar onlinebutik som förenar en sofistikerad samling långsamma mode och moderna livsstilsprodukter från cirka 100 banbrytande veganmärken från hela världen, inklusive den vackra Hurtig Lane.

Min bakgrund är inom marknadsföring och varumärke, och innan jag lanserade Immaculate Vegan hade jag arbetat som Chief Marketing Officer för ett antal stora medieorganisationer. Jag jobbar fortfarande som marknads- och affärsstrategikonsult på deltid, som jag försöker jonglera med Immaculate Vegan - inte alltid lätt!

Jag bor i London, Storbritannien med min make (som är en yogalärare och sportmassageterapeut) och vår räddnings-greyhound Tippi. Jag älskar natur och utomhusaktiviteter, inklusive löpning, trädgårdsskötsel och vandring; Jag älskar att läsa (jag är en examen i engelsk litteratur och glupsk läsare); och jag är väldigt delvis i ett trevligt glas pinot noir!

Oavsett om du behandlar dig själv eller handlar efter den perfekta gåvan, kan det vara så svårt att vara säker på att ditt köp är grymhetsfritt. Vi älskar att bläddra igenom Immaculate Vegan-safe medveten om att alla produkter är hållbara, veganer och av enastående kvalitet. Vad är historien bakom din inspiration för Immaculate Vegan?

Jag blev vegetarian efter att ha antagit en vinthund från Pensionerad Greyhound Trust, och göra kopplingen mellan husdjur vi älskar och alla djur; och sedan kort därefter tappade äntligen öre och jag blev vegan. Men jag hade ursprungligen svårt att hitta riktigt hög kvalitet och på trendiga veganväskor, skor och accessoarer.Efter mycket tid på Instagram hittade jag äntligen flera underbara varumärken, men det som slog mig var att som en engagerad vegan var det fortfarande ibland svårt att hitta det jag letade efter - och med all sannolikhet den genomsnittliga "medvetna konsumenten" som bara tittar att göra några bättre val skulle inte hitta dem.

Verklig, påverkande förändring kommer bara från att övertyga de många, inte de få, att välja mer etiskt och hållbart.

Och jag är övertygad om att för att uppnå förändring i stor skala måste alternativet se vackrare, sexigare och mer ambitioner ut än status quo. Och det måste presenteras utan bedömning.

Så jag grundade Immaculate Vegan för att göra det. Vårt uppdrag är att hjälpa till att driva övergången till en etisk och hållbar livsstil som optimerar lycka och välbefinnande, för många inte få.

Och vi tror att vi kan göra detta genom att ändra uppfattningen om den veganska livsstilen - från alternativ till ambition; och från att begränsa till transformationell.

 

 

Vad är din favorit i din garderob just nu och varför?

Ooh, jag får allt jag kan från Immaculate Vegan och jag älskar alla våra varumärken, så det är svårt att välja! Jag har dessa underbara utbildare  av spanska hållbart varumärke BeFlamboyant  - Jag är så imponerad av deras lanseringskollektion, de är super stilfulla och verkligen bekväma. Jag älskar att vara mysig hemma, så jag älskar min Mete loungekåpa förbi Luksar linne, Jag har också flera av dem kastar draperade runt huset och de är perfekta för att snuggla under på kvällen med en bra bok eller Netflix.

Och jag lustar för närvarande efter Bra killar bär inte läder  SS20 skosamling, de är ett så bra märke!

Småföretag behöver vårt stöd nu mer än någonsin, vilka sätt kan kunder fortsätta att stödja sina favoritmärken?

Vi behöver alla våra kunder för att stödja oss nu mer än någonsin - utan stora kassareserver, många etiska och hållbara företag kommer helt enkelt inte att väder ut den nuvarande stormen utan den hjälp. Våra råd skulle vara:

  1. Om du inte har en säker inkomst och inte känner att du ska spendera just nu - snälla.
  2. Om du är ekonomiskt säker och det finns saker du behöver eller vill köpa, vänligen överväga att köpa från en liten etisk och hållbar verksamhet. 

Du hjälper oss inte bara aktivt i vårt uppdrag att förändra världen på något sätt, ni hjälper oss också genom denna svåraste av tider.

3. Om du inte är i stånd att köpa, det finns många andra sätt du kan stödja. Om du har köpt tidigare kan du skriva en fin recension som kommer att bidra till att locka nya kunder - och sätta ett leende på våra ansikten under tiden!

4. Du kan också fungera som en förespråkare på andra sätt, till exempel att följa på sociala medier, dela, gilla och engagera sig med inlägg, och berätta för andra. Word of mouth är enormt effektiv, ofta mer än traditionell marknadsföring eller reklam.

Framtiden kan kännas osäker just nu, men en sak som är säker, är att många tar denna tid att reflektera över vilken inverkan deras beslut gör på planeten som vi lever på. Vilka positiva förändringar skulle du vilja se i framtiden? 

Även om dessa är mycket svåra tider för alla, när det passerar (vilket det kommer) vi tror att det kommer att bli en ökad medvetenhet om, och efterfrågan på, hållbara produkter som tar välfärden för människor, djur och planeten på allvar.

Om något gott kommer att komma ut av detta, kommer det att vara att gamla tillverknings-, handels- och konsumtionsvanor, som inte respekterar miljön och våra naturresurser så mycket, kommer att ifrågasättas, och i många fall lämnas kvar.

Vi är alla i våra många olika sätt att leda denna förändring - återförsäljare, varumärken och konsumenter - så låt oss tillsammans se till att vi använder denna situation för att gå med fart till en bättre, rättvisare och mer hållbar framtid.

 

 

 

 

Slutligen vad är din favorit Hurtig Lane klocka och varför? 

Jag älskar mångfalden av Hurtig Lane samling, har du några underbara stilar och färger. Men min favorit är Amalfi Petite Klocka i silver/grå med grön rem - Det är så elegant, och att nyans av grönt är så vacker.

Annicks favoritklocka

Följ Immaculate Vegan och utforska deras fullständiga samlingar online. 

Hello You!

Join our mailing list

x
x